Sfeerafbeelding voor pagina tuinontwerp - Luijendijk Hoveniers

Tuinontwerp

Ontwerp van tuinen

 
 

Binnen ons bedrijf ontwerpen wij zelf op creatieve wijze tuinen. Met bijna 40 jaar ervaring kunnen wij spreken van een specialisatie voor tuinontwerp.

Wij zien ontwerpen als een proces, waarbij kennis, creativiteit, gevoel voor ruimte en sfeer bepalend zijn voor het eindresultaat.

Een goed uitgedacht en creatief ontwerp is de basis voor elke bijzondere tuin. Bij het ontwerpen zorgen wij voor de toegevoegde waarde, een gevoel van herkenning en erkenning bij onze opdrachtgevers. De tuin moet het karakter van de eigenaar en het huis weerspiegelen. Dat is bij elk ontwerp weer een nieuwe uitdaging. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met alle tuinwensen en eventueel beperkende factoren. Daarom vinden wij overleg met open visie belangrijk voor het kunnen maken van een geheel passend tuinontwerp.

Ontwerpen variëren van een schets tot totaal ontwerp met de daarbij behorende uitvoeringstekeningen of visualisaties. Indien nodig leveren wij ook gedetailleerde beplantingsplannen voor uw nieuwe tuin.

In de ontwerpfase werken wij tevens samen met gerenommeerde tuinarchitecten.

 

Contact

 
 

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur ons een bericht of bel ons.

Contact
0575 43 16 93